Copyright © 2013 • Klintenberg • Landskrona

 

  Discipulus est prioris

  posterior dies.

 

Kom ihåg att läsa På hockey i pausen!

 

Tiggeri 2013

Det är roligt som tusan att ratta denna sida men tyvär svajar tekniken allt mer. Vi är ofta mer än 10 000 kryssare om lördagarna och det är tekniken inte riktigt dimensionerad för. Därför startar jag härmed en insamling för att låta en webb-byrå fixa till det hela. Jag vill vara noga med att poängtera att detta inte är för att berika mig själv. Blir det pengar över går de oavkortat till Cancerfonden. Jag vill också vara tydlig med att om det inte kommer in tillräckligt med pengar så skänks ändå de inkommna medlen till Cancerfonden. Då är ni alltså blåsta på er insatts :-) Under alla omständigheter kommer alla givare som ger minst en hundring och uppger sitt namn att omnämnas i en sponsorlista i kolumnen till höger.

 

Sätt in ditt bidrag på bankgiro 759-7651

 

Dagens Nyheter hörde av sig!

I onsdags hade en journalist från DN lämnat ett meddela på min svarare. Han skulle skriva en artikel om Melodikrysset och ville tala med mig. Stolt som en tupp redogjorde jag grundligt för mina kollegor att nu skulla man även officiellt upphöjas till X-mästare. Med skälvande fingrar slog jag numret. Represnentanten från tredje statsmakten svarade barskt. Jag harklade upp mig och redogjorde utan omsvep för att jag självklart var beredd att svara på allehanda frågor. Skulle ett hemma-hos reportage bli aktuellt var jag inte omöjlig om gaget var det rätta. Efter min ganska omständiga utläggning sa vederbörande journalist:

 

- Jo, jag ska göra ett reportage om unga kryssare, känner du någon som jag kan intervjua?

 

Ridå - va falls!? Det var inte mig han ville åt utan någon ung spoling utan någon som helst erfarenhet av spelet! Jo jag tackar! :-)

 

Jag blev så paff att jag på stående fot lovade att förmedla en kontakt! Alltså, är du en ung (ca 25 år max) kryssare och vill medverka i en artikel i DN så hör av dig till sverker@melodikrysset.net med kontaktuppgifter så förmedlar jag kontakten.

 

 

 

 

 

Sponsorer

Dessa glada kryssare har alla skänkt ett bidrag för att göra detta gigantiska grupparbete möjligt. Tacka dem varje kväll i din aftonbön!

 

Mats Bruno, Abbekås

Christina Modig, Bollnäs

Karin Henriksson

Peter Nilsson

Outi och Kari Kivi

Bodil Tillman

Thomas Sjögren

Christina Blom

Wego

Gösta Högström, Norrköping

Marianne Torkelsson

Mats Larsson, Molkom

Tord Elfving

Roger Tailwi

Alf och Gunilla Eriksson

Inger Edman, Hjälmshult

Zeppo

Jan F Naeslund

Torbjörn Tegelmo

Bengt-Göran Blom

Karin Olsson

Gunilla och Bertil, Visby

Gillis

Solveig Östberg

 

Vill du ge ditt bidrag? Sätt in valfritt belopp på bankgiro:

 

 759-7651