Copyright © 2013 • Klintenberg • Landskrona

 

  Discipulus est prioris

  posterior dies.

 

 

 

Vårjobb!

20110328  Ännu ett vårtecken. I helgen har man varit nere i hamnen och skrapat på Karolina. Damen är mer gisten än jag trodde. Tänk vad lite gammal bottenfärg kan dölja! Nåja vi får hoppas att hon flyter en säsong till. Med lite tätningsmedel ska det nog gå bra...

 

Som tur var hade jag god hjälp av Agnes och Adam som skrapade och slipade så färgflagorna yrde i den lätta vårbrisen. Faktum är att grovjobbet snart är gjort. Tror jag i varje fall...

 

Agnes skrapar bort gammal bottenfärg.

 

 

 

Adam slipar bordläggningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vintern rasat ut bland våra fjällar...

20110324 ...drivans blommor smälta ned och dö. Japp. så skaldas det i visan och faddricken vet om det inte börjar bli vår på allvar. Totte och jag hittade drivor med snödroppar på dagens eftermiddagspromenad. Bara njut...!

 

Okey, tävlingen är avgjord!

20110312 Jag har gjort en spellista med alla svenska bidrag till melodifestivalen genom tiderna. Därefter har jag haft omröstning med mig själv. I svår konkurrens med "Nygammal Vals" vann till sist detta bidrag. Banne mej! Sicka låtar! Klicka på Spotify och njut!

 

 

Agnes är hemma igen!

20110312 Agnes är hemma från Kenya igen, det känns rätt bra. De har haft en fantastisk tid i Afrika och så här glada var de när de kom till Kastrup där stora välkomstkommittén mötte upp. 

 

I Jernboden, igen!

20110307 Kåseriet I Jernboden i vilket kåsören kåserar om servicenäringen i allmänhet och sin egen korta karriär i densamma i synnerhet, finns nu tillsammans med alla andra kåserier på kåserisidan. Varsågoda och läs! 

 

 

 

 

 

 

Melodikrysset

Har ni sett reklamen "gammal nog att prata pension"? Lite så känns det när man tvingas konstatera att en av veckans höjdpunkter är när Anders Elderman presenterar veckans kryss! Vi sitter klistrade framför radion och ofta fixar vi det utan allt för mycket fusk. Under menyvalet "Melodikrysset hittar du vårt förslag på lösningar. Vi löser oftast krysset i realtid, var med oss under sändning och hjälp till med lösningarna!

 

Senaste nytt!

Här kan du se vad som har ändrats på andra sidor än denna:

20110326 Veckans kryss

20110325 Städat på kryssidan

20110319 Veckans kryss

20110312 Veckans kryss

20110307 Nytt kåseri

 

Klicka på bilden så kommer du till Sverkers Facebook

 

Klicka på bilden så kommer du till Agnes och Tintins Kenyablogg.

 

Klicka på bilden så kommer du till Ellens blogg.

 

Klicka på bilden så kommer du till Sverkers Youtube-filmer.

 

Klicka på bilden så får du höra veckans favoritlåt (kräver att du har Spotify).

 

Välkommen till arkivet

Alla gamla artiklar finns nu samlade i arkivet. Klicka på "Arkiv" om du vill läsa dessa.

 

 

a